Cart 0

Niciun produs în coș.

Bine ai venit!

Sunt Laura si timp de 12 ani am lucrat in Research, dupa ce am terminat Psihologia. Am devenit mama in 2011 si am inceput sa fiu interesata de un stil de viata mai sanatos, asa ca am schimbat multe lucruri inclusiv in alimentatie.

Am ajuns, cu ajutorul curiozitatii si a dorintei de a manca sanatos, sa fac pentru mine si familia mea dulciuri absolut delicioase si cel mai important, sanatoase. In timp, s-a marit “portofoliul” de curiosi pentru ca prietenii si cunoscutii imi cereau sa le prepar dulciuri sanatoase pentru diverse evenimente din viata lor.

De aici a pornit ideea unui atelier cu dulciuri raw vegan, dar el a prins contur abia dupa ce s-a terminat concediul de crestere al celui de-al doilea copil.

Dupa cursuri, autorizatii, hartii, consultanti si muncitori, visul meu a devenit realitate. Multumesc ❤

Am renuntat la jobul din Research pentru a face cu bucurie si drag dulciuri sanatoase si pentru alti oameni … da, mamicia m-a facut sa fiu mult mai atenta la cei din jurul meu si sa le ofer si lor din ceea ce am eu mai bun si mai frumos.

Asa ca pe langa dulciuri realizate din ingrediente naturale (seminte, nuci, fructe, unt de cocos sau cacao, miere sau sirop de agave, cacao sau carob, etc.), fara zahar, fara ingrediente de origine animala (exceptand mierea), coacere, coloranti, conservanti sau arome artificiale, veti primi in dar de la mine bucurie, iubire si recunostinta.

Cu drag,

Laura

SUNĂ ACUM